Page content

article content

Geef jij workshops?

Geef jij workshops?

Wanneer je creatief bent of kunstzinnig wil dat nog niet zeggen dat je ook goed les

kan geven, het geven van goede workshops is een vak apart.

Het allerbelangrijkste is toch, ken je product en technieken

Voor je begint met het les geven moet je zorgen dat je voldoende kennis hebt van je

product en de technieken die je aanbied in de workshop. Daar staat of valt jouw

geloofwaardigheid en succes mee. Weet ook hoe je dingen moet oplossen,

wanneer er iets fout gaat.

Blijf jezelf ontwikkelen

De workshop markt is een steeds veranderende markt, ik ben in 1998 begonnen met hooi vandaar ook de naam Atelier de Hooischuur. Toen waanzinnig populair hooikussens, hooitassen en hooi beesten in die tijd was ook het werken met natuurlijke materialen heel populair Salim, gedroogd mos jullie kunnen het je vast wel herinneren. Bij de groothandel “Victory” waar ik kocht was het altijd ontzettend druk daar ontmoete je heel veel dames die een workshop atelier hadden. Nu bestaan ze niet meer, in de loop der jaren werd het er steeds stiller tot het bericht kwam dat ze gingen sluiten. Dat betekende ook een terugloop van mijn workshops. Dit geeft aan dat wanneer je, jezelf niet blijft ontwikkelen je wel eens met lege handen kan komen te staan.

Toen was er lood

Herinneren jullie het nog? Hobby lood ook waanzinnig populair. Ik heb er in 2000 een boek over mogen schrijven, een boek dat heel goed verkocht iets waar ik heel trots op ben ik zag opeens overal mijn loden windlichtjes en schoentjes.

Waarom dan Powertex

Powertex is een “mixed media product” heel veelzijdig er zijn zoveel mogelijkheden zoveel technieken. Een product die steeds weer met nieuwe ideeën komt. Een product waar je, je eigen creativiteit in kunt vinden, je eigen stijl. Een product wat nooit zal verdwijnen net als verf en kleurpotloden dat blijft altijd bestaan.

Maar hoe begin je?

Waar loop je tegenaan, hoe wil je les geven en waarin ga je les geven.

Wat vraag je voor een workshop?

Hoe kom je aan cursisten, hoe maak ik reclame?

Is het een hobby of kan ik ook geld verdienen?

E-book wordt een cursusleidster!

8 januari kom ik met een e-book vol Tips & Trixs, niet alleen voor Powertex cursusleidster maar voor iedereen die cursus geeft.

Hoe wordt ik Powertex docent?

Volg dan de “Powertex opleiding” online en offline we starten weer in januari meer info vind je hier  Kom naar de gratis kennismakingsdag op zaterdag 20 januari, in het atelier in De Rijp.

Comment Section

0 reacties op “Geef jij workshops?

Plaats een reactie


*


like

like

Phoenix WebsitePhoenix Website