Page content

article content

Powertex cursusleidster

Powertex cursusleidster

Geef jij Powertex workshops? En kan je wel wat tips gebruiken over het les geven, hoe je prijzen bepaald en hoe je met lastige klanten omgaat? Dan heb ik goed nieuws, in januari kom ik met een E-book vol tips & trixs.

Een tipje van de sluier

Wat kan je verwachten……… veel tips over alles wat met het geven van workshops belangrijk is. Zie het niet alleen als een hobby maar neem je zelf serieus.

De basis

Daar staat of valt alles mee, dat betekent dat je kennis van het product Powertex en de Powertex technieken goed moet zijn.

Prijzen bepalen

Altijd lastig, wat vraag je nou voor een workshop, hoe bereken je de prijs? Mijn ervaring is dat veel cursusleidsters niet durven te vragen en zichzelf te kort doen en er zelfs geld bij moeten leggen. Ik heb het al eerder gezegd, neem jezelf serieus.

Vele soorten cursisten

De meest cursisten zijn geweldig, maar er zijn natuurlijk veel verschillende cursisten, soms is het moeilijk hoe er mee om te gaan voor iedereen die workshops geeft zal dit herkenbaar zijn. Hier een paar voorbeelden.

  1. De betweter
  2. Hebberig zijn
  3. De twijfelaar
  4. De klager
  5. Aandacht opeisen

Blijf jezelf ontwikkelen

Heel belangrijk is dat je ook jezelf blijft ontwikkelen, door het volgen van workshops en nieuwe technieken.

Powertex cursusleidster worden?

Volg dan de “Powertex opleiding” online en offline we starten weer in januari meer info vind je hier  Kom naar de gratis kennismakingsdag op zaterdag 20 januari, in het atelier in De Rijp.

Comment Section

0 reacties op “Powertex cursusleidster

Plaats een reactie


*


like

like

Phoenix WebsitePhoenix Website